Τρόποι Παραγγελίας

Στο πεδίο ΣΥΝΔΕΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ μπορείτε να επιλέξετε την εγγραφή ως νέος χρήστης συμπληρώνοντας την απαιτούμενη φόρμα ως Επιχείρηση. Κάνοντας εγγραφή λαμβάνετε με e-mail τον κωδικό πρόσβασης εντός 2 εργάσιμων ημερών. Αμέσως μόλις συνδεθείτε μπορείτε να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα προϊόντα που επιθυμείτε (τιμή, χρόνο παράδοσης  κ.α.) και να κάνετε την παραγγελία σας.

 

Αν είστε υπάρχων πελάτης της εταιρείας μας και έχετε ξεχάσει το συνθηματικό σας, μπορείτε από το πεδίο ΣΥΝΔΕΣΗ/ ΕΓΓΡΑΦΗ να ακολουθήσετε την διαδικασία Υπενθύμιση password. Συμπληρώνετε τον κωδικό πελάτη και στη συνέχεια θα λάβετε email με οδηγίες ανάκτησης συνθηματικού..

 

Το Homatino Ceramics σας διασφαλίζει την αρτιότερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου επεξεργασίας/εκτέλεσης, αποστολή των προϊόντων στον προορισμό σας. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τους Πελάτες μας, να παραλαμβάνουν ένα άριστο ποιοτικά προϊόν και στα χρονικά πλαίσια που επιθυμούν. Επειδή όμως πρόκειται για χειροποίητο αντικείμενο ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται πάντα κατά προσέγγιση  και εξαρτάται από το φόρτο εργασίας την συγκεκριμένη περίοδο (6 έως 8 εβδομάδες).

 

Ελάχιστη παραγγελία : 150,00€ (χωρίς ΦΠΑ)

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στο 210.2775128 ή με αποστολή e-mail στο info@homatino-ceramics.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής για την Ελλάδα και την Κύπρο διαμορφώνονται ως εξής:

 1. Με δυνατότητα κατάθεσης των χρημάτων σε μια εκ των συνεργαζόμενων τραπεζών μας:
  • ALPHA BANK GR
   IBAN: GR 43 0140 2170 2170 0231 0038 933
   ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR
   IBAN: GR 35 01 10128 00000 128 60 12 1081
   ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ – ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣ
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR
   IBAN: GR 45 0171 0420 0060 4201 0207 742
   ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣ

* Μη ξεχάσετε να προσθέσετε Επωνυμία επιχείρησης και Αρ. παραγγελίας (id) στην αιτιολογία της τραπεζικής σας κατάθεσης.
Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο
e-mail info@homatino-ceramics.gr

 

 1. Με PayPal

*Μη ξεχάσετε να προσθέσετε Επωνυμία επιχείρησης και Αρ.παραγγελίας (id) στην αιτιολογία της τραπεζικής σας κατάθεσης

 

Ακολουθείται η διαδικασία επεξεργασίας και επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και σας αποστέλλουμε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε e mail με πληροφορίες που θα αφορούν την αποστολή (ημέρα αποστολής ,αριθμός κιβωτίων κτλ..)

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών που μας υποδεικνύει ο πελάτης. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Η διανομή των αποστολών γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Λόγω της φύσης των χειροποίητων κεραμικών αντικειμένων δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

 • Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αντικατάσταση αυτού με τον ίδιο κωδικό. Τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν εμάς.
 • Σε περίπτωση που τα αντικείμενα παραδοθούν κατεστραμμένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24 ωρών, απαραίτητη η φωτογραφία ως απόδειξη των κατεστραμμένων αντικειμένων. Τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον αποδεκτή και μόνο στην περίπτωση δικού μας λάθους θα επιβαρύνουν εμάς.
 • Αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 8 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του σχετικού παραστατικού της αγοράς.
 • Αλλαγή θα γίνεται δεκτή με την υπόδειξη του σχετικού Δελτίου Αποστολής – Τιμολογίου.
 • Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων