ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στο πεδίο ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ/ΕΓΓΡΑΦΗ μπορείτε να επιλέξετε την εγγραφή ως νέος χρήστης συμπληρώνοντας την απαιτούμενη φόρμα ως Επιχείρηση και δημιουργώντας έναν προσωπικό λογαριασμο.Θα λάβετε ένα e-mail έγκρισης  με το οποίο σας δίνεται η πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων του e shop και η δυνατότητα παραγγελίας .

Αν είστε υπάρχων πελάτης της εταιρείας μας και έχετε ξεχάσει το συνθηματικό σας, μπορείτε από το πεδίο ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ να ακολουθήσετε την διαδικασία Υπενθύμιση password. Συμπληρώνετε τον κωδικό πελάτη και στη συνέχεια θα λάβετε email με οδηγίες ανάκτησης του συνθηματικού.

Ελάχιστη παραγγελία : 300,00€ (χωρίς ΦΠΑ)

Αφού λάβουμε την παραγγελία σας και ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων, σας αποστέλλουμε ένα email με την προτιμολόγηση της παραγγελίας σας,τον χρόνο παράδοσης και τους λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών για να προχωρήσετε στην εξόφληση (με την εξόφληση του τιμολογίου αποδέχεστε τους όρους της παραγγελίας).

* Μη ξεχάσετε να προσθέσετε Επωνυμία επιχείρησης και Αρ. παραγγελίας (id) στην αιτιολογία της τραπεζικής σας κατάθεσης.
Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο e-mail info@homatino-ceramics.gr

 

Μετά την εξόφληση ,σας ενημερώνουμε ότι η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής.

Μόλις ολοκληρωθεί θα λάβετε νέο e mail με πληροφορίες που αφορούν την αποστολή (ημέρα αποστολής ,αριθμός κιβωτίων, πρακτορείο μεταφορών κτλ..). Στους πελάτες του εξωτερικού αναφέρονται επιπλέων πληροφορίες που αφορούν διαστάσεις κιβωτίων, συνολικό βάρος ή χρήση παλέτας.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 

Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τους Πελάτες μας, να παραλαμβάνουν ένα άριστο ποιοτικά προϊόν και στα χρονικά πλαίσια που επιθυμούν. Λόγω της χειροποιητης φύσης των αντικειμένων, ο χρόνος παράδοσης (6 έως 12 εβδομάδες) υπολογίζεται πάντα κατά προσέγγιση και εξαρτάται τόσο από τον φόρτο εργασίας την συγκεκριμένη περίοδο όσο και από την ημερομηνία εξόφλησης της παραγγελίας σας.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με τραπεζική κατάθεση σε μια εκ των συνεργαζόμενων τραπεζών μας:

ALPHA BANK GR  IBAN: GR 44 0140 2920 2920 0200 2016 521

ΕΥΧΑΡΙΣ – ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. / HOMATINO CERAMICS

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR IBAN: GR 93 0110 1540 0000 1540 0724 868

ΕΥΧΑΡΙΣ – ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. / HOMATINO CERAMICS

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR IBAN: GR 45 0171 0420 0060 4201 0207 742  ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣ

 Εάν η μεταφορά γίνει από άλλη τράπεζα ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει ‘ Τα έξοδα βαρύνουν τον εντολέα’.Στην περίπτωση που το σύνολο των τραπεζικών προμηθειών δεν πληρωθεί από τον εντολέα (πελάτη),η πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στο 210.2775128 ή με αποστολή e-mail στο info@homatino-ceramics.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Υπάρχει δυνατότητα αποκλειστικότητας των κεραμικών του Homatino Ceramics με συγκεκριμένους όρους  πώλησης που αφορούν την περιοχή, το συνολικό ποσό  της παραγγελίας, τα τεμάχια κτλ. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email του εργαστηρίου ή τηλεφωνικώς τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

⸰Το Homatino Ceramics σχεδιάζει ειδικές σειρές  ή μεμονωμένα αντικείμενα που διατίθενται κατά αποκλειστικότητα σε art shops ,galleries ,τουριστικές επιχειρήσεις , καταστήματα λιανικής πώλησης, εστιατόρια ,ξενοδοχεία  αλλά και εικαστικούς ,αρχιτέκτονες και designers.

⸰Υπάρχει δυνατότητα χρήσης του λογότυπου σας με το λογότυπο του homatino .

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών που μας υποδεικνύει ο πελάτης. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Για αποστολές στο εξωτερικό ο παραλήπτης επιβαρύνεται με τα έξοδα εκτελωνισμού, δασμών ,πιστοποιητικών κτλ. και έχει την ευθύνη για την παραλαβή της παραγγελίας του από την έδρα μας.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή.

Η διανομή των αποστολών γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Λόγω της φύσης των χειροποίητων κεραμικών αντικειμένων δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

  • Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αντικατάσταση αυτού με τον ίδιο κωδικό. Τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν εμάς.
  • Σε περίπτωση που τα αντικείμενα παραδοθούν κατεστραμμένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24 ωρών, απαραίτητη η φωτογραφία ως απόδειξη των κατεστραμμένων αντικειμένων. Για την αντικατάσταση (μέχρι 3 αντικειμένων) θα υπάρξει χρέωση 50% της τιμής του αντικειμένου και ο χρόνος παράδοσης θα ποικίλλει αναλόγως των συνθηκών. Όλα τα αντικείμενα αποστέλλονται με έξοδα και κίνδυνο του αγοραστή.
  • Και στις δύο περιπτώσεις για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση, θα πρέπει εντός 8 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του σχετικού παραστατικού της αγοράς και με την υπόδειξη του σχετικού Δελτίου Αποστολής – Τιμολογίου ,να υπάρξει σχετικό αίτημα.
  • Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

    ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το εργαστήριο διατηρεί την αποκλειστική παραγωγή όλων των προϊόντων  καθώς και το δικαίωμα παρουσίασης  τους ως μέρος του έργου του. Σε περίπτωση συνεργασίας ,σας ενημερώνουμε ότι το homatino ceramics ενδέχεται να συμπεριλάβει το λογότυπο του εκάστοτε συνεργάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στην ιστοσελίδα του εργαστήριου.