Τρόπος Παραγγελίας

Στο πεδίο ΣΥΝΔΕΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ μπορείτε να επιλέξετε την εγγραφή ως νέος χρήστης συμπληρώνοντας την απαιτούμενη φόρμα ως Επιχείρηση. Κάνοντας εγγραφή λαμβάνετε με e-mail τον κωδικό πρόσβασης εντός 2 εργάσιμων ημερών. Αμέσως μόλις συνδεθείτε μπορείτε να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα προϊόντα που επιθυμείτε (τιμή, χρόνο παράδοσης  κ.α.) και να κάνετε την παραγγελία σας.

 

Αν είστε υπάρχων πελάτης της εταιρείας μας και έχετε ξεχάσει το συνθηματικό σας, μπορείτε από το πεδίο ΣΥΝΔΕΣΗ/ ΕΓΓΡΑΦΗ να ακολουθήσετε την διαδικασία Υπενθύμιση password. Συμπληρώνετε τον κωδικό πελάτη και στη συνέχεια θα λάβετε email με οδηγίες ανάκτησης συνθηματικού.

 

Το Homatino Ceramics σας διασφαλίζει την αρτιότερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου επεξεργασίας/εκτέλεσης, αποστολή των προϊόντων στον προορισμό σας. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τους Πελάτες μας, να παραλαμβάνουν ένα άριστο ποιοτικά προϊόν και στα χρονικά πλαίσια που επιθυμούν. Επειδή όμως πρόκειται για χειροποίητο αντικείμενο ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται πάντα κατά προσέγγιση  και εξαρτάται από το φόρτο εργασίας την συγκεκριμένη περίοδο (6 έως 8 εβδομάδες).

 

Ελάχιστη παραγγελία : 250,00€ (χωρίς ΦΠΑ) /500,00€(για εξωτερικό).

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής για την Ελλάδα και την Κύπρο διαμορφώνονται ως εξής:

 1. Με δυνατότητα κατάθεσης των χρημάτων σε μια εκ των συνεργαζόμενων τραπεζών μας:
 • ALPHA BANK GR  IBAN: GR 44 0140 2920 2920 0200 2016 521   ΕΥΧΑΡΙΣ – ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. / HOMATINO CERAMICS
 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR IBAN: GR 93 0110 1540 0000 1540 0724 868   ΕΥΧΑΡΙΣ  ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR IBAN: GR 33 0171 0420 00 60 4216 3631 888   ΕΥΧΑΡΙΣ  ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
 • REVOLUT BUSINESS IBAN: LT 17 3250 0676 8344 4935   EFCHARIS-NIKOS PALTOGLOU & SIA O.E.

* Μη ξεχάσετε να προσθέσετε Επωνυμία επιχείρησης και Αρ. παραγγελίας (id) στην αιτιολογία της τραπεζικής σας κατάθεσης.
Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο
e-mail info@homatino-ceramics.gr

Με την εξόφληση του τιμολογίου αποδέχεστε τους όρους της παραγγελίας. 

Ακολουθείται η διαδικασία επεξεργασίας και επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και σας αποστέλλουμε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε e mail με πληροφορίες που θα αφορούν την αποστολή (ημέρα αποστολής, αριθμός κιβωτίων κτλ..)

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, καλώντας στο 210.2775128 ή με αποστολή e-mail στο info@homatino-ceramics.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

 • Υπάρχει δυνατότητα αποκλειστικότητας των κεραμικών του Homatino Ceramics με συγκεκριμένους όρους πώλησης που αφορούν την περιοχή, το συνολικό ποσό της παραγγελίας, τα τεμάχια κτλ. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email του εργαστηρίου ή τηλεφωνικώς τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 • Το Homatino Ceramics σχεδιάζει ειδικές σειρές ή μεμονωμένα αντικείμενα που διατίθενται κατά αποκλειστικότητα για art shops, galleries, τουριστικές επιχειρήσεις, καταστήματα λιανικής πώλησης, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και εικαστικούς, αρχιτέκτονες και designers.
 • Υπάρχει δυνατότητα χρήσης του λογότυπου σας με το λογότυπο του homatino με περαιτέρω χρέωση 10%.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών που μας υποδεικνύει ο πελάτης. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Η διανομή των αποστολών γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για αποστολές στο εξωτερικό ο παραλήπτης επιβαρύνεται και με τα έξοδα εκτελωνισμού, δασμών, πιστοποιητικών κτλ.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Λόγω της φύσης των χειροποίητων κεραμικών αντικειμένων δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

 • Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αντικατάσταση αυτού με τον ίδιο κωδικό. Τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν εμάς.
 • Σε περίπτωση που τα αντικείμενα παραδοθούν κατεστραμμένα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24 ωρών, απαραίτητη η φωτογραφία ως απόδειξη των κατεστραμμένων αντικειμένων. Για την αντικατάσταση θα υπάρξει χρέωση 50% της τιμής του αντικειμένου και ο χρόνος παράδοσης θα ποικίλλει αναλόγως των συνθηκών. Όλα τα αντικείμενα αποστέλλονται με έξοδα και κίνδυνο του αγοραστή.
 • Και στις δύο περιπτώσεις για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση, θα πρέπει εντός 8 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του σχετικού παραστατικού της αγοράς και με την υπόδειξη του σχετικού Δελτίου Αποστολής – Τιμολογίου ,να υπάρξει σχετικό αίτημα.
 • Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

 

ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το εργαστήριο διατηρεί την αποκλειστική παραγωγή όλων των προϊόντων καθώς και το δικαίωμα παρουσίασης τους ως μέρος του έργου του. Σε περίπτωση συνεργασίας ,σας ενημερώνουμε ότι το homatino ceramics ενδέχεται να συμπεριλάβει το λογότυπο του εκάστοτε συνεργάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου.